Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2008 16:25 - Ден: първи (имам блог... и пиша)
Автор: teodortodorov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1222 Коментари: 0 Гласове:
0



Здравейте, приятели, другари, фенове и подобни!

Докато слушам една песничка в стил ретро -  TEXAS - SUMMER SON си мисля, че животът е такъв, какъвто сам си го направиш - не е решен преди да се родим, няма голяма книга на небето, в която служителите на Бога вписват и подреждат хорските съдби.

Много се говори, много се пише за това какъв смисъл има човешкото съществуване, нали ?! Истината, както казват е "някъде посредата". Е, дали средата е на ръката и е един пръст - незнам.

И сега... пак в  "в главата ми се реят сто куплета, но верните немога да открия". Днес ми се случиха много странни неща - видях две жени, сами си говореха. Едната настояваше за смяната на правителството, а другата силно псуваше дъщеря си. На къде върви нацията ни ?! - на зян или на добре...

Знаете ли, аз нали съм си от Хасково - един красив град и нощеска (някъде към 3 часа) си спомних за хубавия септември. Онзи месец, в който Хасково празнува празник - деня на града. Спомних си, как миналата година в града ни пяха Георги Христов, Тони Димитрова, БТР, Мария Илиева, 032, Ритон, Воисис... Биг Бенда на БНР... и чалга певачки имаше, ама тях не ги отразявам :)

Снимки от дните на Хасково през 2007-ма, можете да видите в галерията на HASKOVO-BG.NET тук !

Много са красиви. Ех, носталгия изпитвам по онези дни, в които беше есен - листата капеха, хората бяха усмихнати, а 7 дни в Хасково се случваше всичко - концерти, галерия, събития и какво ли не. Успокоява ме само мисълта, че и тази година ще има дни на Хасково и тази година купона ще е супер.

И ако трябва да обобщя днешния ден в този блог, няма да забравя да спомена, че днес в Хасково валя сняг. Малко, силно, но валя... после изчезна. И сега ту е облачно, ту не е... ех природа. Срещу нея неможе да се опълчи нищо. Прави всичко, което си посика. Понякога дори си мисля, че ни отмъщава за всичко, което ние, хората сме и сторили. До къде ще се стигне - незнам. Може би до там, до където неможе да се опише.

Аз отивам да слушам музика, защото така ще се заредя с положителна енергия. А Вие, какво ще правите ?! :)

Ще слушам: Depeshe Mode, Marloon 5, J Lo, Nelly Furtado, Toto и каквото още има в плейлистата.

Приятно ми е, Теодор!
А това беше кратко обобщения на един мой ден - днес :) После ще драсна някои ред отново.


Тагове:   блог,   ден,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teodortodorov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1103121
Постинги: 530
Коментари: 502
Гласове: 994
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930